ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ;

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, από μια εταιρεία με παράδοση 40 ετών στο λιανικό εμπόριο

 

Η εταιρεία Γ. ΑΝΤΥΠΑΣ Α.Ε. ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών το 1969, αρχικά σαν ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών συσκευών στους Αμπελόκηπους.

Σταδιακά οι δραστηριότητες επεκτάθηκαν, και το 1971 ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Miele. Ήταν η πρώτη χρονιά που η Miele ήρθε επίσημα στην Ελλάδα.

Πλέον η εταιρεία μετρά χρόνια συνεχούς λειτουργίας, χιλιάδες παραγγελίες και ικανοποιημένους πελάτες και κρατά πάντα την ίδια φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησε: επιμονή στην απαράμιλλη ποιότητα, απόλυτος σεβασμός στον καταναλωτή και την εξυπηρέτηση του.

Στο χώρο του επίπλου κουζίνας, η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους Γερμανικούς οίκους Warendorf και Pronorm ενώ διαθέτει έμπειρους συνεργάτες για το σχεδιασμό και την τοποθέτηση της κουζίνας σας.

To 2013 η εταιρεία εγκαινίασε δύο νέες συνεργασίες με τις εταιρείες EcoSmart Fire και Heatstrip, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες θέρμανσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, με συσκευές μοναδικής αισθητικής και πρωτοποριακής τεχνολογίας.

Στο κατάστημα μας στη Λ. Κηφισίας 220 στο Χαλάνδρι, μπορεί κανείς να βρει τις συσκευές, τα έπιπλα κουζίνας αλλά και προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας , ενώ με καθημερινές παραδόσεις και αποστολές σε όλη την Ελλάδα, η άμεση εξυπηρέτηση κάθε καταναλωτή παραμένει κυρίαρχη προτεραιότητα.

ΚΟΡΥΦΗ