ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ;

Νέα σειρά Artline: Η πολυτέλεια του μινιμαλισμού

απο  / Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 / Στην κατηγορια ΝΕΑ

Καλωσορίζουμε τη νέα premium σχεδιαστική σειρά ArtLine της Miele.

Την τελευταία γενιά εντοιχιζόμενων συσκευών, που τηρεί με απόλυτη ακρίβεια την πρωτοποριακή τεχνολογία και τον διαχρονικό σχεδιασμό της Miele.

Κεντρικό στοιχείο στα νέα μοντέλα της σειράς  ArtLine, είναι ότι δεν έχουν καθόλου χειρολαβές, ενσωματώνονται αρμονικά σε κάθε κουζίνα και γίνονται σχεδόν αόρατες.

Διατίθενται σε obsidian μαύρο και γκρι γραφίτη, τα χρώματα της διαχρονικής κομψότητας καθώς αποτελούν και κορυφαία επιλογή σε έπιπλα και στοιχεία διακόσμησης, προσδίδοντας στην κουζίνα σας απαράμιλλη ομορφιά, λιτό σχεδιασμό και ατόφια κομψότητα.

Χάρη στην κατασκευαστική αριστοτεχνία και τη μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια που εφαρμόζει η Miele, όλες οι συσκευές της σειράς ArtLine ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους και έχουν κάθε λόγο να σας εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν μια θέση στο σπίτι σας!

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας, που βρίσκεται στη Λεωφ. Κηφισίας 220 στο Χαλάνδρι (έναντι Κολλεγίου Αθηνών), για να γνωρίσετε από κοντά την πολυτέλεια του μινιμαλισμού και το κορυφαίαο design της σειράς ArtLine και… να αποκτήσετε το δικό σας σετ εντοιχισμού!

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΚΟΡΥΦΗ