ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ;

Ο μαγικός κόσμος του Ενεργειακού τζακιού

απο  / Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 / Στην κατηγορια ΝΕΑ

Κάθε χώρος που διαθέτει τζάκι αποκτά αμέσως ένα σημείο αναφοράς! Αναμφισβήτητα μια φλόγα δημιουργεί μια γλυκιά ζεστασιά ενώ ταυτόχρονα χαρίζει μια εντυπωσιακή διακόσμηση στο χώρο.

Τα τζάκια βιοαιθανόλης είναι μια ιδανική  λύση για όσους δεν διαθέτουν «παραδοσιακό» τζάκι και θέλουν μια εστία στο σπίτι τους!

Με τις εστίες βιοαιθανόλης της εταιρίας EcoSmar+Fire, ο  κομψός σχεδιασμός συναντά την υψηλή τεχνολογία, εξασφαλίζοντας τη θαλπωρή, την οικονομία αλλά και την οικολογία.

Εστίες φιλικές προς το περιβάλλον και απόλυτα ασφαλείς. Δεν χρειάζονται καμινάδα και η τοποθέτηση τους είναι πολύ εύκολη. Υπάρχουν εστίες που εντοιχίζονται στο χώρο και μπορούν ακόμα και να τοποθετηθούν στο τζάκι που ήδη έχετε αν δεν το χρησιμοποιείται γιατί οι στάχτες, τα ξύλα, οι οσμές …. σας είναι ταλαιπωρία, αλλά και εστίες που στέκονται μόνες τους στο χώρο ως μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο.

Χάρη στη ζεστασιά της φλόγας, μπορείτε να απολαμβάνετε ένα ωραίο δείπνο, ένα ζεστό καφέ παρέα με φίλους, χουχούλιασμα ένα  βροχερό Σαββατοκύριακο του χειμώνα… Η ιδανική επιλογή για κουβεντούλα και χαλάρωση… Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα τέτοιο σκηνικό;

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στη Λεωφ. Κηφισίας 220 στο Χαλάνδρι για να γνωρίσετε από κοντά τις εστίες βιοαιθανόλης EcoSmar+Fire.

Υλικά κορυφαίας ποιότητας και πρωτοποριακός σχεδιασμός υψηλής αισθητικής που καλύπτει κάθε ανάγκη της σύγχρονης διακόσμησης.

Επιλέξτε το μοντέλο που επιθυμείτε, για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, και αποκτήστε το μόνο από το Home2Love.

Σας περιμένουμε για να δημιουργήσετε μαζί με τον ειδικό μας σύμβουλο το δικό σας μοναδικό χώρο (σαλόνι, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα ακόμα και κάποιο αίθριο)…

Σας περιμένουμε στο Home2Love… για να μετατρέψουμε τις προσωπικές σας στιγμές σε ακόμα πιο ξεχωριστές και αξέχαστες!

 

ecofoto6ecofoto4ecofoto5eco7

Home2Love
Λ. Κηφισίας 220
152 31 Χαλάνδρι
ΤΗΛ: 211 760 9222
FAX: 211 760 9200
info@home2love.gr
www.home2love.gr

 

ΚΟΡΥΦΗ