ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ;

Το νέο πλυντήριο ρούχων που θα λατρέψετε: WMB 125 WPS

απο  / Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 / Στην κατηγορια ΝΕΑ

Ψάχνετε για πλυντήριο ρούχων?

Αποκτήστε τώρα στην πιο προσιτή τιμή και με όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε το νέο πλυντήριο ρούχων Miele WMB 125 WPS!

Μεγάλη χωρητικότητα, οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας και νερού, πρόγραμματα για κάθε ανάγκη, σύντομο πρόγραμμα στα 20 λεπτά… γιατί ο χρόνος είναι πάντα πολύτιμος και περιορισμένος!

Το WMB 125 WPS είναι το μοντέλο που θα αγαπήσετε!

Μέχρι 1600 στροφές στυψίματος και επαγγελματικό κινητήρα ProfiEco, με ελληνικό μενού για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και θερμικό κυψελωτό κάδο για ιδαίτερη προστασία ακόμα και στα πιο ευαίσθητα ρούχα. Με τη λειτουργία προ-σιδέρωμα αφαιρείται το τσαλάκωμα για να γίνεται το σιδέρωμα λίγο πιο εύκολο και γρήγορο!

Αφιερώστε το χρόνο σας σε αγαπημένα πρόσωπα και ασχολίες και αφήστε το πλυντήριο ρούχων WMB 125 WPS να φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο τα αγαπημένα σας ρούχα.

Για ολοκληρωμένη φροντίδα και στο στέγνωμα των ρούχων, μπορείτε να συνδυάσετε το μοντέλο WMB 125 WPS  με το στεγνωτήριο ρούχων TMG 840 WP…για την τέλεια ομοιομορφία στο χώρο σας.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στη Λεωφόρο Κηφισίας 220 στο Χαλάνδρι (ένατι Κολλεγίου Αθηνών) για να γνωρίσετε και να αποκτήσετε το νέο πλυντήριο ρούχων!

Πραγματοποιήστε την αγορά από το Home2Love, σε άτοκες δόσεις και εντάξτε τη συσκευή σας στο προνόμιο για 10 χρόνια Service*.

Tο νέο πλυντήριο ρούχων WMB 125 WPS, είναι η συσκευή που θα λατρέψετε!

*Ενημερωθείτε από το κατάστημά μας για τις προϋποθέσεις του μοναδικού αυτού προνομίου. 

ΚΟΡΥΦΗ